Hare med rødvin
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Kilde : Halfdan.dk Indsendt : |
|
|
Haren deles i ryg, køller og forløb.
Lægges i en mindre bradepande / fad, krydres med salt, peber.
Kødstykkerne dækkes med bacon / spæk
Brunes i en forvarmet ovn ( intervalgrill ) ca. 8-10 min ved 250 º C, derefter dæmpes
armen til 160 º C, der tilsættes rødvin i bradepanden / stegefadet.
Derefter steger haren videre i ca. 50 min, haren overhældes med skyen jævnligt under stegningen.
Mens haren trækker sies skyen over i en gryde, koges op med fløden. Smages til med
salt, peber og rosen paprika, kan evt. jævnes.
Anretning: Bacon / spæk fjernes og haren skæres for. Løs fileterne langs med og så tæt på rygraden som muligt, skær udefter under filerne så tæt på benet som muligt til filerne er helt fri. Filerne skæres i skrå skiver på ca. 1 cm tykkelse og lægges tæt sammen igen på benet, så ryggen ser hel ud. Køllerne deles i 3-4 stykker. Kødet fra forløbene løsnes helt og lægges igen på benet. Tilbehør: Hertil anbefales vintergrøntsager samt ovnstegte kartofler med kastanjer og hvidløg. Disse opskrifter forefindes under tilbehør. |
|
Opskriften er vist 15173 gange,
og udskrevet 539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne