Tunmousse 04
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : sonja petersen Indsendt : Red : |
|
|
hæld vandet fra tunen, kom piskefløde i en skål og del det fint med en elpisker. Rør derpå mayonnaise, cremefraiche, citronsaft, løg ketchup og salt i. Smelt den godt udblødte husblas og rør den i blandingen, inden den piskede fløde som det sidste vendes i.
Hæld moussen i en form og lad den stå koldt til næste dag eller stil den i fryseren med det samme. Vend moussen ud på et fad ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 35559 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2016-01-19 23:49:14 Der står nederst i opskriften at det piskede fløde skal vendes i til sidst jane - 2011-10-03 22:11:57 Hvordan deler man piskefløde fin med en elpisker ????? Per - 2008-07-09 14:11:27 Tror der menes at man hælder vander fra tunen og hælder den i en skål sammen med piskefløden, og det er så fløde og tun som deles/piskes med elpisker. anonym - 2008-07-09 08:36:57 Hvad er det der skal deles fint - piskefløden??? Charnov Nørret - 2005-01-01 01:01:01 Med lidt justeringer er det en fortræffelig mousse. Hvis man kan lide tunmousse er der lidt for meget piskefløde. Måleforholdet er måske lidt ved siden af, hvis den benyttes til forret, er der nok til 6 til 8 personer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne