Blandet grønsagsgryde

Blandet grønsagsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1 lille løg fintsnittet
60 g.koncentreret tomatpuré
0.25 tsk.chilipulver
1 tsk.spidskommenfrø
1.25 dl.tomatjuice
2.5 dl.Grøntsagsbouillon
440 g.flåede tomater på dåse knuste
2 små gulerødder i skiver
2 squash halveret og derpå skåret i tykke skiver
20 grønne bønner
325 g.blomkål delt i buketter
 
Opskrift:
Sauter løg, koncentreret tomatpure, chili, spidskommenfrø og tomatjuice i olie i en tykbundet pande.

Tilsæt bouillon og de knuste tomater og bring det i kog. Dæmp varmen. Tilsæt de resterende grønsager og lad dem simre med til de er nogenlunde møre. Server retten med friske lune tortillas.





karakterer:
Opskriften er vist 15012 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-20 17:39:36
Rigtig god smag, men meget tynd i det.