Marokkansk kylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Marokko Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Pil løget og hak det. Opvarm olien ved jævn varme i en stor gryde. Tilsæt løg, kikærter og 1 tsk salt og brun i ca. 5 min.
Rør linser, tomatpuré og ½ spsk spidskommen i. Hæld bouillonen over og bring i log. Skru ned og lad gryden simre til linser og kikærter er møre, men giver lidt tyggemodstand, ca. 50 min. Skær kyllingebrystet i 2 cm store tern. Pil og hak hvidløget, udkern og hak tomaterne. Kom kylling, spinat, tomater, hvidløg og ½ spsk spidskommen i gryden, når den har kogt i 50 min. Lad retten simre til kyllingen er gennemkogt, ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Anret på et serveringsfad, drys med hakket persille og servér med ris. Tips: Server retten med basmatiris, så får du en rigtig eksotisk smag. |
|
Opskriften er vist 35845 gange,
og udskrevet 671 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-10-24 15:09:22 Jeg ville prøve med 70 gram koncentreret tomatpure jesper - 2020-08-30 18:32:08 Der står; 2. Rør linser, tomatpuré og ½ spsk spidskommen i. en der står ikke tomatpure i ingredienslisten ? Melina - 2013-05-24 12:23:40 Jeg vil forslå bulgur til i stedet for ris. Tenna - 2011-10-09 19:44:13 Jeg synes det er en fin hverdagsret, men der er meget væske, så næste gang vil jeg nok jævne den lidt tilsidst. Samia - 2007-02-19 21:18:11 Ej det smagte så så godt. jeg er jo også selv marokkaner og har prøvet på at finde opskriftén men altså det kunn jeg ikke få nok af!mmmmmhh... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne