Mørbrad med sølvbede
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Skyl sølvbedebladene godt og fjern de tykke stilke. Del store blade. Bring rigeligt med saltet vand i kog i en gryde. Læg sølvbedebladene i og kog dem i 3 minutter. Tag bladene op og spul dem i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
Afpuds mørbradene og gnid dem med salt og hvid peber. Udkern tomaten og hak den fint. Hak valnøddekernerne groft. Hak persille- og basilikumbladene. Bland kvark og fetaost og rør det med tomat, valnødder og urter. Krydr med salt og peber. Pisk æggehviden til fast skum og vend den i kvarkblandingen. Sæt ovnen på 200 grader C. Læg halvdelen af sølvbedebladene på bordet. Læg en mørbrad på og smør halvdelen af valnøddecremen på. Rul mørbraden ind i sølvbedebladene og læg den i et ovnfast fad. Gentag med den anden mørbrad. Pensl med olivenolie og steg i ovnen ca. 30 minutter. Lad mørbraden hvile 10 minutter efter at den er taget ud af ovnen. Skær kødet i skiver. Servér med kartoffelbåde og en tomatsalt med sennepsvinaigrette. Tips: Variation: Erstat sølvbeden med frisk spinat. |
|
Opskriften er vist 6704 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne