Honningstegte kyllingelår

Honningstegte kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     
Honningstegte kyllingelår, billede 4 Honningstegte kyllingelår, billede 1 Honningstegte kyllingelår, billede 2 Honningstegte kyllingelår, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
2 spsk. Honning, flydende 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rør honning sammen med sennep og krydderier og smør det på kyllingelårene, og læg dem i et smurt ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 25 min.

Serveres med ovnstegte kartofler og en sauce efter smag, kold eller varm.





karakterer:
Opskriften er vist 66617 gange,
og udskrevet 1973 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7678 (1828 kcal)
KJ pr. Pers. 3839 (914 kcal)
Vægt ialt 1934 gram
Vægt pr. Pers. 967 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 397 KJ (94 kcal)
Protein 10.5 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-25 15:33:57
5 hele kyllingelår til 2 personer-det må være til 2 dage og så 1 i overskud

  -   2010-05-28 22:23:48
Rigtig lækkert. Vi pyntede med lidt friske koriander. Man kan roligt putte mere dijon i hvis der skal være mere bid i.

  -   2009-06-25 18:15:25
alletiders opskrift kan også bruges som marinade på andet kød og så en tur på grillen kan krydres som man vil

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager bare rigtig godt - og er nem at lave