Tyrkisk linsesuppe a'la Aino
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne linser Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Linserne skylles MEGET grundigt løgene skæres i strimler hvidløg skæres i skiver/ eller hakkes Svits karryen i olie og hæld løg og hvidløg ved i ca. 2 minutter, kom linserne (afdryppede) ved og svits i ca. 2 min. yderligere, kom herefter tomatkoncentratet i og svits med. Hæld det kogende vand over og tilsæt alle andre ingredienser, undtagen kartofler og gulerødder, og lad koge i ca. 45 minutter. OBS! Kartofler og gulerødder kommes først i de sidste 15 minutter.
Server rygende varm og med et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 32048 gange,
og udskrevet 842 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer PW - 2014-08-04 20:18:59 Super lækker suppe :) Aino Bredtved - 2014-04-09 01:02:30 Har man fx nogle grøntsager i køleskabet, der skal bruges, kan de med fordel smides i suppen også fx selleri, persillerod, pastinak eller hvad man nu end har. Det smager også rigtig godt med hønsebuillon (hønsekødsuppe) i stedet for grøntsagsbuillon. Kan både blendes og spises som den er. anonym - 2012-12-27 23:43:30 Ja, det er muligt at fryse suppen, men så gør det helst, inde kartoflerne puttes i, for de bliver lidt væmmelige, når de har været frosne Pernille - 2011-09-02 20:28:13 Er det muligt at fryse suppen ned, og sidenhen optø den i gryde/mikroovn? pernille - 2011-02-11 09:37:17 det er en billig og rigtigt god lækkeret suppe jeg blender suppen så selv en krænsepind som mig kan spise den ...skal prøve næste gang med nudler anna - 2005-01-01 01:01:01 det er en god opskrift og suppen er meget lækker, men denne opskrift er jo overhovedet ikke forskellig fra den linsesuppe der står ovenover på listen. Hvordan kan det være? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne