Halfdans kanin ragout
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Halfdan.dk Indsendt : Red : |
|
|
Del kaninen i portionsstykker, dvs. ryggen deles i fire stykker, lårene skæres af
og deles evt. én gang og forbenene skæres fra kroppen.
Vend stykkerne i salt- og peberblandet mel. Skær løgene i smalle både, porre og
gulerødder i skiver.
Skær bacon i små terninger. Rist dem sprøde i en stegegryde. Tag dem op og
gem dem til senere.
Kom smørret i og lad det bruse af og få gylden farve før kaninstykkerne brunes
heri. Vend derefter grønsagerne i.
Hæld vinen i gryden og kog kort før bouillonen hældes i. Tilsæt timian.
Lad retten simre under låg i knap 1 time, eller til kødet er godt mørt.
Rens svampene og del de største af dem. Svits dem i smør og kom dem i retten
de sidste minutter af kogetiden.
Smag ragouten til og server den med de ristede baconterninger over samt rigeligt
med hakket persille.
Tips: Dampet savoykål eller spidskål og kogte kartofler smager godt til. |
|
Opskriften er vist 14246 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne