Ossobuco af vildthals
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Diverse klovdyr Kilde : Halfdan.dk Indsendt : Red : |
|
|
Løget skæres i tykke skiver, kødet duppes tør og drysses med mel, smelt smør i en stor stegegryde, løgringene svitses gyldne og tages op igen. Kødet kommes i gryden, og brunes let på alle sider, derefter tilsættes løgene igen. Tomatpurren udrøres i vinen, og hældes over kødet, som krydderes med salt og peber. Låget kommes på, og kødet steges ved svag varme i ca. 2 1/2 time, kødet skal vendes under stegningen. Citronen skrælles, hakkes fint sammen med persille og benfri sild. Dette tilsættes til sidst, og røres rundt i saucen, dette skal simre yderligere videre i ca. 10 minutter.
Anrettes i et fad, eller i stegegryden, man kan evt. dele større halsstykker. Serveres med safran ris, evt. et godt mad brød. |
|
Opskriften er vist 13320 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norge - 2012-09-29 12:27:47 Super måde at få dyrehalsen på, jeg undlod sildene men fulgte ellers opskriften, som blev serveret med en dejlig kartoffelmos med selleri. Et 9-tal herfra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne