Rådyr med svampe
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : |
|
|
Køllen smøres med smørret. Hak enebær, bland salt og peber i. Drys blandingen over køllen.
Svampesovs: Svits svampene i halvdelen af smørret i ca. 5 min. Med resten af smørret, fløde, mel, salt og peber laves en opbagt sovs (ikke for tyk). Køllen brunes i ovnen ved 225° i ca. 15 min. Sovsen hældes over og ovnen sættes på 160°. Steges i ca. 1¼ - 1¾ time afhængig af størrelse. Jævnligt øses sovsen over køllen for at bevare saftigheden i kødet. Køllen tages ud når der ikke kommer rødt saft ud ved strikkepind prøven. Pakkes ind og hviler. Imens kommes sovsen op i en gryde og varmes op evt. med mere fløde til den rette mængde sovs opnås. Kulør tilsættes til pæn farve. Der serveres aspargeskartofler, syltede tyttebær og waldorfsalat til. |
|
Opskriften er vist 21351 gange,
og udskrevet 721 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer kirsten - 2023-08-20 17:31:47 simpelthen super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne