Rosmarinstegt rådyrkølle med rodfrugter og vilde svampe
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl og pil grønsagerne.
Skær alle grøntsager i grove stykker.
Bind rådkøllen op, brun køllen i en stegegryde grundigt på alle sider tilsæt tilsæt rodfrugterne og rosmarinkvistene, lad det brune med. Hæld vand ved og lad det koge i ca 20-25 min ved svag varme og fisk så grøntsagerne op. Lad køllen stege videre ca. 1 time. Tag køllen op og lad den trække mens saucen laves. Tilsæt piskefløde til skyen og lad det koge ned til passende konsistens. smag til med salt og peber. Rist svampene i olivenolie og smag til med salt og peber, tag rosmarinkvistene op af gryden, bland svampe og rudfrugter og skær kødet i skiver og anret det oven på rodfrugter og svampe i gryden server eventuelt med kartoffelmos rørt med olivenolie. |
|
Opskriften er vist 41196 gange,
og udskrevet 1105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne