Hornfiskerulle med spinat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Drys fileten på kødsiden med salt og peber. Skyl spinaten godt og damp den i lidt vand, til den netop falder sammen. Lad den dryppe godt af og fordel spinaten på fileten sammen med tomater og forårsløg. Rul fileten fra hale mod hoved. Læg fileten på bagepapir penslet med lidt olie og dryp citronsaft, salt og peber på. Fold papiret om fisken og læg det i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 10-15 min. Skær hornfiskerullen i skiver før servering. Væden fra pakken hældes ved som dyppelse. Nye kartofler serveres til sammen med salat.
|
|
Opskriften er vist 8814 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jytte - 2012-06-02 12:41:49 hvor er det lige spinaten er henne i ingredienserne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne