Stegt hornfisk med æbledressing
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Halver hornfiskene på tværs. Drys kødsiden med salt og peber og fold dem sammen een gang. Vend dem i sammenpisket æg og i en blanding af rasp, hvedemel, persille, citronskal, salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene heri, ca. 4 min. på hver side.
Æbledressing: Bland cremefraiche med øvrige ingredienser, og smag til. Lad dressingen stå koldt i 1 time. Rør den op inden servering. |
|
Opskriften er vist 8285 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne