Stegt hornfisk med æbledressing

Stegt hornfisk med æbledressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ferske hornfisk
0.5 tsk.bordsalt
1 knsp.peber
1 æg
4 spsk.rasp
2 spsk.hvedemel
3 spsk.Legro persille
2 tsk.reven citronskal
1 tsk.bordsalt
1 knsp.peber
50 g.smør
 
 Dressing:
3.5 dl.creme fraiche 18%
2 æbler
1 stilkbladselleri
1 tsk.karry
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.bordsalt
1 knsp.peber
 
Opskrift:
Halver hornfiskene på tværs. Drys kødsiden med salt og peber og fold dem sammen een gang. Vend dem i sammenpisket æg og i en blanding af rasp, hvedemel, persille, citronskal, salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene heri, ca. 4 min. på hver side.

Æbledressing:
Bland cremefraiche med øvrige ingredienser, og smag til. Lad dressingen stå koldt i 1 time. Rør den op inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 8285 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu