Linsesuppe 03
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Indsendt : Red : |
|
|
Løget rives groft og svitses i en gryde med olie.
Bouillon og linser tilsættes og suppen småkoger ca. 20-25 min. til linserne er møre. Suppen smages til med citronsaft, salt og peber og serveres med det samme.
Brød efter eget ønske gives til. |
|
Opskriften er vist 31305 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2010-11-30 16:47:35 Hvad med tomatpuren!!!!!!! Miss Nielsen - 2010-03-19 20:34:35 En god suppe meget smagfuld. Jeg brugte 2 dl røde linser i stedet for 1 dl. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne