|
800 |
gram |
Hornfiskefiletter800 gram Hornfiskefiletter
|
0.5 |
bdt. |
Persille, frisk0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
1.5 |
håndfuld |
Basilikum, frisk1.5 håndfuld Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
100 |
gram |
Løg, pillet vægt100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Rugmel, groft Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
800 |
gram |
Kartofler, nye800 gram Kartofler, nye
|
400 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
400 |
gram |
Grønne ærter, frost400 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
|
|
|
|
|
|
Pesto:
|
50 |
gram |
Parmesanost50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
0.5 |
bdt. |
Basilikum, frisk0.5 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
|
|
Olivenolie Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
5 |
fed |
Hvidløg5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
20 |
gram |
Pinjekerner20 gram Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
| |
Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker. Fjern omhyggeligt de grønne ben. Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op.
Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille. Fyld det i fisken. Fisken vendes i melet med salt og peber. Steges på en pande i ca. 6-8 min. Tages op og anrettes på en tallerken.
Skær kartofler og gulerødder i tern 2 x 2 cm og kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt ærter ca. 2 minutter inden kartoflerne er færdige. Hæld vandet fra og krydr med salt og peber.
Pesto:
Hakket basilikum, hakkede, ristede pinjekerner, parmesanost, olivenolie og finthakket hvidløg blandes i en skål og serveres sammen med kartoflerne.
|