Ristet Hornfisk med blåmuslinger
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Rens hornfisken og fjern alle skel. Fisken fileteres og benene fjernes med en kniv, købes fisken fherner fiskehandleren gerne benet
Skalotteløgene hakkes fint og sauteres let i en gryde. Muslingerne tilsættes med hvidvin, lidt vand og det finthakkede hvidløg.
Muslingerne er færdige når de alle har åbnet sig. De muslinger som ikke har åbnet sig smides da de er døde.
Væden som er tilbagefra muslingerne skal koges ned til det jævner lidt.
Rens og skræl skorzonérrødderne og glacér dem i smør og lidt vand. Smag til med salt og peber.
Gulerødderne skal dampes i lidt vand.
Skær fisken i fire stykker og rist dem hårdt på skindsiden. Steg dem herefter færdig ved lavere varme.
Til sidst skal saucen monteres med smør til den jævner hvorefter muslingerne (kun kødet) skal vendes i sovsen. Smag evt. til med salt og peber.
Portionsanret skorzonerrødder og gulerødder blandet på de forvarmede tallerkner. Placer hornfisken oven på rødderne. Blåmuslingerne placeres omkring fisk og grønt. Dryp fisk og grønt med en anelse af sovsen og slut af med et let drys hakket kørvel på toppen.
|
|
Opskriften er vist 7171 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne