Stegt hornfisk med purløgscreme og nye kartofler
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 67768 gange,
og udskrevet 1640 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2012-05-23 14:19:40 Smager dejligt. Jeg brugte dog pengasius fileter. Purløgscremen er god, også til hamburgerryg, skinke, kylling o.s.v. anonym - 2012-05-14 14:54:53 god mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne