Stegt hornfisk med let stuvning

Stegt hornfisk med let stuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fisk:
800 g.hornfiskfilet
 lidt hvedemel
 lidt smør
 lidt olie
 
 Asparges:
8 hvide asparges
 lidt citronsaft
 lidt smør
1 løg i tynde skiver
0.5 bdt.persille plukket og hakket
 
 Stuvning:
2 turnips
3-4 jævne gulerødder
2-3 jordskokker
200 g.knoldselleri
2 fedhvidløg (banket og skåret i tynde skiver)
3-4 springløg (skåret helt fint på skrå)
2-3 turnipstoppe eller alm. spinat
2-3 kvistespansk kørvel
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Stuvning:
Skræl og skyl rodfrugterne og skær dem i passende stykker. Kom dem derefter i letsaltet vand, så det kun lige dækker. Lad det koge under låg nogle minutter, så de bliver rime­lig møre. Fjern så låget og indkog vandet kraftigt, hæld derpå fløden, hvidløg og kog derpå til cremet konsi­stens.

Hak og skyl turnipstoppene og hak dem groft. Ved servering vendes disse i sammen med spansk kørvel og springløg.

Asparges:
Skræl den nederste del og knæk også den helt yderste del af. Kom dem derpå i kogende vand med lidt smør og kog 4-5 minutter. Husk, vandet skal vare saltet. Sigt så vandet fra og vend en klat frisk smør i sammen med løgskiverne, friskkværnet peber og salt.

Fisk:
Del hornfisken i mindre stykker og krydr disse med salt og peber. Vend fisken i mel og steg den herpå gylden i halvt olie og smør på begge sider.

Anret nu asparges på varme tallerke­ner, kom stuvning på toppen og læg til sidst fisken ved.





karakterer:
Opskriften er vist 8085 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu