Stegt hornfisk med let stuvning
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Stuvning:
Skræl og skyl rodfrugterne og skær dem i passende stykker. Kom dem derefter i letsaltet vand, så det kun lige dækker. Lad det koge under låg nogle minutter, så de bliver rimelig møre. Fjern så låget og indkog vandet kraftigt, hæld derpå fløden, hvidløg og kog derpå til cremet konsistens. Hak og skyl turnipstoppene og hak dem groft. Ved servering vendes disse i sammen med spansk kørvel og springløg. Asparges: Skræl den nederste del og knæk også den helt yderste del af. Kom dem derpå i kogende vand med lidt smør og kog 4-5 minutter. Husk, vandet skal vare saltet. Sigt så vandet fra og vend en klat frisk smør i sammen med løgskiverne, friskkværnet peber og salt. Fisk: Del hornfisken i mindre stykker og krydr disse med salt og peber. Vend fisken i mel og steg den herpå gylden i halvt olie og smør på begge sider. Anret nu asparges på varme tallerkener, kom stuvning på toppen og læg til sidst fisken ved. |
|
Opskriften er vist 8085 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne