Stegt hornfisk med sennep og dild
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Del hver filet i tre stykker. Smør tre stykker med sennep og hakket dild. Krydr også med salt og peber. Læg så de resterende stykker fisk over de tre sandwich i hvedemelet. Smelt smør på en stor pande og steg nu fiskestykkerne gyldne på begge sider, 4 minutter på hver.
Imens: Pluk de yderste blade af kålen og skyl selve hovedet i vand. Dryp af og flæk dem ud i fire både. Læg dem i et fad og krydr med salt og peber. Dryp olie over og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 10–12 minutter. Når kålen begynder at blive lysebrun, tages den ud. Pisk nu fløde med citronsaft, sukker, salt og peber til en meget let flødeskum (syrnet fløde). Vend urterne heri. Servér fisken med et stykke bagt kål på siden. Læg urterne over kålen og løb ind til bordet. |
|
Opskriften er vist 9697 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne