Stegt fyldt hornfisk

Stegt fyldt hornfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-3 hornfisk
1 bdt.persille
0.5 håndfuld frisk basilikum
2 fedpresset hvidløg
1 løg
 smør
 rugmel
 salt
 peber
1000 g.nye kartofler
2 gulerod
1 håndfuld ærter
 
Opskrift:
Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker. Fjern omhyggeligt de grønne ben. Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op. Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille - fyld dem i fisken. Fisken vendes i melet med salt og peber. Steges på panden i ca. 6-8 minutter. Tages op og anrettes på tallerken. Panden tilsættest lidt nyt smør og et drys persille. Smørrist persillen og brug det som pynt på de færdige kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11737 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu