Hornfisk med kaperssmør
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrab kartoflerne og sæt dem over at koge.
Skyl og tør fiskene og efterse dem for ben. Skær fileterne i 10-12 cm. stykker. Rør blødt smør med løg, kapers, persille, sennep og salt og peber. Fold hvert fiskestykke omkring lidt af fyldet. Pisk ægget sammen og vend fiskepakkerne i æg. Vend derefter i rasp blandet med salt og peber. Steg fiskene i smør + olie ved mellem varme, til de er gyldne på begge sider. Hold dem varme. Rens spidskålen og skær den i både, der stadigvæk hænger sammen i bunden. Damp kålen mør i saltet vand 8-10 minutter i pande eller sauterpande med låg. Kog fløden, til den tykner, tag den af varmen og tilsæt citronskal, citronsaft og salt og peber. Hæld citronsaucen over spidskålen ved servering. Server de stegte hornfisk med kogte kartofler og spidskål, samt evt. dild eller persille. |
|
Opskriften er vist 17539 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Regitze - 2008-10-20 21:26:08 Vi lukkede fiskestykkerne med en kødnål. det var en lykkelig middag, den. halmballen - 2008-09-08 08:50:53 Rigtig lækker opskrift ! Jeg vil nok bruge alm. løg til smørret næste gang, for at undgå den lidt søde smag af rødløg.. Og så kan jeg klart anbefale Flødestuvet Romainesalat (opskrift andetsteds på dette site) i stedet for spidskålen :-) Per - 2008-06-29 09:08:22 Saucen lyder ikke af meget, men den er meget syrlig så det passer faktisk fint. Per - 2008-06-29 09:07:40 Som det kan ses på det midterste af de små billeder så lukkede fisken sig op, så i stedet for at folde bør man kun smøre fyldet på halvdelen af fiskestykkerne og så lægge et stykke fisk over så det bliver en sandwich. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne