Fransk ragout med hornfisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Fisken skrabes og trimmes og drysses med salt. Den trækker 10 minutter, skylles og tørres.
Løg, skalotteløg og hvidløg pilles og snittes ret fint. De forskellige løg koges sammen med vin, persille, timian, peberkorn og laurbærblad ved god varme, indtil vinen er næsten fordampet. Vandet tilsættes sammen med champignonerne, og det bringes i kog igen. Smørbollen tilsættes og røres ud i væden. Når saucen er tyknet, lægges de skyllede og tørrede stykker af hornfisk i gryden. Varmen dæmpes, og det hele står nogle få minutter, indtil fisken er gennemkogt. Rør forsigtigt retten igennem, smag den til og servér med kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 8780 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne