Fransk ragout med hornfisk

Fransk ragout med hornfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.hornfisk
 salt
1 stort løg
4 skalotteløg
2 fedhvidløg
2 stilkepersille
2 kvistetimian
10 hele peberkorn
1 laurbærblad
2 dl.hvidvin
5-6 dl.vand
250 g.rensede champignoner i skiver
 
 smør- og melbolle af:
40 g.blødt smør
2 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Fisken skrabes og trimmes og drysses med salt. Den trækker 10 minutter, skylles og tørres.

Løg, skalotteløg og hvidløg pilles og snittes ret fint. De forskellige løg koges sammen med vin, persille, timian, peberkorn og laurbærblad ved god varme, indtil vinen er næsten fordampet.

Vandet tilsættes sammen med champignonerne, og det bringes i kog igen.

Smørbollen tilsættes og røres ud i væden.

Når saucen er tyknet, lægges de skyllede og tørrede stykker af hornfisk i gryden. Varmen dæmpes, og det hele står nogle få minutter, indtil fisken er gennemkogt.

Rør forsigtigt retten igennem, smag den til og servér med kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 8780 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu