Sølvbede indbagt hornfisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Skyl fisken
drys med persille, parmesan, dryp med citron og salt og peber. Luk fiske sammen, evt. rul. indpak derefter fisken i sølvbede bladet og læg i et ovnfast fad. tilsæt hvidvinen og bag ved 200 grader i ½ time. vend fisken når den halve tid er gået.
Server med kvarte bagte kartoffelbåde, rødbede peberrodssalat og hollandaise sauce |
|
Opskriften er vist 8384 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne