Sølvbede indbagt hornfisk

Sølvbede indbagt hornfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
6 blade sølvbeder
1000 g.frisk hornfisk fillet
1 bdt.persille
6 tsk.parmesan
1.5 dl.hvidvin
 citron
 salt
 peber
 kartofler skåret i både og smurt i olie
 hollandaise sauce og rødbede peberrodssalat
 
Opskrift:
Skyl fisken drys med persille, parmesan, dryp med citron og salt og peber. Luk fiske sammen, evt. rul. indpak derefter fisken i sølvbede bladet og læg i et ovnfast fad. tilsæt hvidvinen og bag ved 200 grader i ½ time. vend fisken når den halve tid er gået.

Server med kvarte bagte kartoffelbåde, rødbede peberrodssalat og hollandaise sauce





karakterer:
Opskriften er vist 8381 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu