Ovnstegt hornfisk med ribs

Ovnstegt hornfisk med ribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 små hornfisk u/ ben (ca. 300 g)
1 tsk.olie
 salt
 kværnet peber
2 faste æbler
2-4 små nye løg (eller 2 almindelige)
0.5 dl.vand
1 spsk.citronsaft
1 kvistfrisk timian
2 tsk.honning
100 g.ribs
 
 Tilbehør:
 små kartofler
 
Opskrift:
Skær hornfisken i 3 stykker (klip finnerne af hvis de stadig er på). Dup dem tørre og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl overfladen med lidt olie og krydr med salt og peber.

Bag dem lige til sidst øverst i en 225 grader varm ovn til overfladen får brune pletter, ca. 8 minutter efter tykkelse.

Skær løg og æbler i både. Kom dem i en gryde med vand, citronsaft og timian. Damp dem møre under låg, ca. 6 minutter. Tag dem op og hold dem varme. Kom honning i gryden og kog væden lidt ind. Kom ribsene i 2-3 minutter.

Læg hornfisken i lag med lidt løg og æbler imellem. Server resten ved siden af med lidt timian og læg ribsene med lage i kanten. Giv kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 8030 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu