Ovnstegt hornfisk med ribs
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Skær hornfisken i 3 stykker (klip finnerne af hvis de stadig er på). Dup dem tørre og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl overfladen med lidt olie og krydr med salt og peber.
Bag dem lige til sidst øverst i en 225 grader varm ovn til overfladen får brune pletter, ca. 8 minutter efter tykkelse. Skær løg og æbler i både. Kom dem i en gryde med vand, citronsaft og timian. Damp dem møre under låg, ca. 6 minutter. Tag dem op og hold dem varme. Kom honning i gryden og kog væden lidt ind. Kom ribsene i 2-3 minutter. Læg hornfisken i lag med lidt løg og æbler imellem. Server resten ved siden af med lidt timian og læg ribsene med lage i kanten. Giv kartofler til. |
|
Opskriften er vist 8030 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne