Hornfiskefilet med æbledressing
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Fisken gøres i stand og fileteres.
Vend fileterne i sammenpisket æg og bland paneringen af rasp, mel, salt og peber.
Vend fiskefileterne i paneringen og steg dem på panden ca. 1½ minut på hver side eller til de er gennemstegte.
Dressing: Æbler og bladselleri hakkes fint og blandes med creme fraichen. Tilsæt karry, sukker, salt og peber. Pynt evt. med tynde skiver bladselleri. Stil dressingen i køleskab mindst 1 time inden serveringen. Pynt de stegte fileter med friskhakket persille. Til retten spises nye kartofler med koldt smør. Servér citronbåde til fisken. |
|
Opskriften er vist 8638 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne