Hornfiskefilet med æbledressing

Hornfiskefilet med æbledressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hornfisk
1 æg
4 spsk.rasp
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.groft salt
 Peber
50 g.smør til stegning
 
 Dressing:
3.5 dl.creme fraiche 18%
2 syrlige æbler
1 stilkbladselleri
1 tsk.karry
1 tsk.sukker
1 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
1 bdt.persille
1 citron
 Nye kartofler
 
Opskrift:
Fisken gøres i stand og fileteres. Vend fileterne i sammenpisket æg og bland paneringen af rasp, mel, salt og peber. Vend fiskefileterne i paneringen og steg dem på panden ca. 1½ minut på hver side eller til de er gennemstegte.

Dressing:
Æbler og bladselleri hakkes fint og blandes med creme fraichen. Tilsæt karry, sukker, salt og peber. Pynt evt. med tynde skiver bladselleri. Stil dressingen i køleskab mindst 1 time inden serveringen. Pynt de stegte fileter med friskhakket persille.

Til retten spises nye kartofler med koldt smør. Servér citronbåde til fisken.





karakterer:
Opskriften er vist 8638 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu