Tårn af hornfisk og røget laks på feldsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Tårn:
Hak røget laks til en grov fars og bland med æg, hvidløg og det grønne fra forårsløg. Læg hornfiskefileter som en ring i bunden af 4 smurte kopper eller forme som kan komme i ovnen, fyld farsen i midten og dæk med stanniol, damp i vandbad 10-15 min i en 150 varm ovn. Afkøl og vend forsigtigt ud af formene. Salat: Vend salaten i olie, salt, peber og citronsaft lige inden servering, sæt tårnet ovenpå og top med rå vagtel-æggeblomme |
|
Opskriften er vist 10089 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer boling - 2005-01-01 01:01:01 kunne ikke finde hornfiskefilet, så brugte filet af røget ål i stedet, hvilket retten nok ikke blev dårligere af |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne