Hornfisk med fyld af spidskål og rødløg
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Fintsnittet spidskål og rødløg sauteres i smør og krydres med salt, peber og limesaft.
Hornfisken rulles med det afkølede fyld og holdes sammen med kødnåle. Vendes i rugmel og steges gyldne på panden.
Løg og purløg snittes og dampes møre i smør. Koges ned med fiskefond og vin. Der tilsættes fløde, koges ned, smages til og jævnes evt. med maizena. |
|
Opskriften er vist 9585 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne