Hornfisk i fad med rødløg
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær hornfiskfileterne over på midten (på tværs). Læg halvdelen i et ildfast fad.
Laksefars: Dild, persille, purløg, røget laks, salt, peber, citron og smør blendes sammen og smøres over fileterne. Rids de sidste fileter og læg dem ovenpå, salt dem. Fire små pillede rødløg sættes ved siden af. Ridses i toppen. Hæld lidt olie og balsamico over. Sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Grilles evt lidt til sidst. |
|
Opskriften er vist 22987 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-09-05 16:24:32 Mener rødløgene skal have det dobbelte, altså 40 minutter. Vi serverede ovnbagte kartoffelbåde til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne