Hornfisk i fad med rødløg

Hornfisk i fad med rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Hornfisk i fad med rødløg, billede 4 Hornfisk i fad med rødløg, billede 1 Hornfisk i fad med rødløg, billede 2 Hornfisk i fad med rødløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Hornfiskfileter
 
 Laksefars:
1 bdt.dild
1 bdt.purløg
0.5 bdt.persille
200 g.røget laks
 salt
 peber
 citron
100 g.smør
 
4 rødløg
 balsamico
 
Opskrift:
Skær hornfiskfileterne over på midten (på tværs). Læg halvdelen i et ildfast fad.

Laksefars:
Dild, persille, purløg, røget laks, salt, peber, citron og smør blendes sammen og smøres over fileterne.

Rids de sidste fileter og læg dem ovenpå, salt dem.


Fire små pillede rødløg sættes ved siden af. Ridses i toppen. Hæld lidt olie og balsamico over.

Sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C alm. ovn.
Grilles evt lidt til sidst.





karakterer:
Opskriften er vist 22987 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-05 16:24:32
Mener rødløgene skal have det dobbelte, altså 40 minutter. Vi serverede ovnbagte kartoffelbåde til.