Hornfisk stegt som kylling
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Hornfisken udbenes og skæres i 5-7 cm lange stykker der fyldes med persille. Fiskene vendes i mel tilsat salt. Fiskestykkerne brunes på en pande eller i en gryde, smag til med salt. Kulør, mælk eller fløde hældes over, steger i 10 min. Serveres med hvide kartofler og en skål salat.
|
|
Opskriften er vist 12856 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne