Hornfiskesuppe 02
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Der koges en grundsuppe på kalveben. Hornfisken gøres i stand. De bedste af stykkerne snørres sammen to og to med suppegrønt imellem. Resten af fisken, deriblandt halestykkerne, laves til boller, der skal på suppen. (Færdige fiskeboller fra dåse kan bruges i dag.)
Hornfiskesuppen spises én eller to gange i sæsonen.
|
|
Opskriften er vist 13203 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne