Hornfiskesuppe 02

Hornfiskesuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.rensede hornfisk
 suppegrønt (feks. persille porretop)
1 l.kalvebouillon (kogt på kalveben + suppevisk)
 salt
 peber
 fiskeboller
 
Opskrift:
Der koges en grundsuppe på kalveben. Hornfisken gøres i stand. De bedste af stykkerne snørres sammen to og to med suppegrønt imellem. Resten af fisken, deriblandt halestykkerne, laves til boller, der skal på suppen. (Færdige fiskeboller fra dåse kan bruges i dag.) Hornfiskesuppen spises én eller to gange i sæsonen.





karakterer:
Opskriften er vist 13203 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu