Hornfisk i ærtesovs

Hornfisk i ærtesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 udbenede hornfisk
4 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 smør til stegning
 
 Ærtesovs:
125 g.champignon
1 lille finthakket løg
2 spsk.smør
2 dl.fiskebouillon og 1 dl. hvidvin eller 3 dl. fiskebouillon
300 g.ærter
1 dl.fløde
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Begynd med sovsen: Hak champignonerne og svits dem med løget i smør i en gryde – det skal ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og vin og kom ærterne i. Lad det koge uden låg i 10 min. Purer det gennem en sigte eller kom det i en blender. Hæld det tilbage i gryden og kom fløden i. Varm igennem og smag til med salt og peber. Skær fisken i passende stykker. Vend dem i mel. Drys med salt og peber og steg fisken mør på en pande. Server ærtesovsen til sammen med små (nye) kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 8967 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu