Hornfisk i ærtesovs
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Begynd med sovsen: Hak champignonerne og svits dem med løget i smør i en gryde – det skal ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og vin og kom ærterne i. Lad det koge uden låg i 10 min. Purer det gennem en sigte eller kom det i en blender. Hæld det tilbage i gryden og kom fløden i. Varm igennem og smag til med salt og peber. Skær fisken i passende stykker. Vend dem i mel. Drys med salt og peber og steg fisken mør på en pande. Server ærtesovsen til sammen med små (nye) kartofler.
|
|
Opskriften er vist 8967 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne