Oksemørbrad med pistacienødder
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Kødet pudses for fedt og sener.
Halvdelen af nødderne prikkes i kødet.
Brun kødet i forvarmet ovn ved 250 grader C, 5 minutter på hver side.
Pensel med lidt af smørret under bruning.
Dæmp varmen til 170 grader C. Hak resten af nødderne groft og bland dem med resten af smørret. Fordel blandingen i et jævnt lag på stegen og krydr. Læg de pillede, skivede løg i bunden af bradepanden. Steg kødet færdigt i ca. 15 minutter. Tænd grillen og grill kødets overside i ca. 2 minutter. Lad kødet hvile for åben ovndør i 5 minutter, tag det ud af ovnen og lad det trække i 15 minutter. Kog bradepanden af med bouillon. Si skyen og bring den i kog med fløden. Smag til og lad det simre i 5 minutter. Lad nødderne blive i sovsen. Jævn sovsen med maizena. Det smager godt med ekstra nødder på toppen af stegen. |
|
Opskriften er vist 35363 gange,
og udskrevet 1679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer linda - 2011-12-27 20:28:48 Er det saltede pistacienødder? Bethina - 2007-07-01 17:11:22 Virkelig lækkert kød. Måske ikke helt til 8 personer, ihvert fald ikke uden en forret først. Måske det er fordi det er for godt. Thi Hi. ENESTE minus var at der var for lidt af den gode sovs. Winnie - 2007-01-08 17:50:54 Lækkert! Nødderne giver en virkelig god smag til både kød og sovs. Margit - 2005-01-01 01:01:01 Hvad anbefaler I som tilbehør må godt være lidt spændende! Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Superlækkert - og spar endelige ikke på nødderne! Line - 2005-01-01 01:01:01 Det er bare alt for lækkert! feja - 2005-01-01 01:01:01 det se godt ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne