Strudsestrimler med ris, sukkerærter og minimajs

Strudsestrimler med ris, sukkerærter og minimajs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.marinerede strudsestrimler
 Olie til bruning
150 g.sukkerærter
100 g.minimajs
2 tomater
1 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 
 Fyld og tilbehør
2 dl.lange ris
3 dl.vand
1 tsk.salt
 mangochutney
 sojasauce
Opskrift:
Kog risene med vand og salt under tætsluttende låg i 12-15 min. Stil dem til side.

Skær sukkerærter i mindre stykker, hvis de er store. Flæk minimajs på langs. Skær tomater i kvarte, fjern kernerne og skær dem i tynde strimler.

Brun strudsestrimler i olie i wok /pande ved høj varme et par min. under omrøring. Kom dem over på en tallerken.

Rist sukkerærter og minimajs ca. 4 min. under omrøring.
Tilsæt tomater og lad dem stege med et par min. Rør ris og hønsebouillon i og bring retten i kog. Bland strudsestrimler i og smag til med salt og peber.

Server retten med mangochutney og soyasauce.





karakterer:
Opskriften er vist 7739 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu