Strudsestrimler med ris, sukkerærter og minimajs
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene med vand og salt under tætsluttende låg i 12-15 min. Stil dem til side.
Skær sukkerærter i mindre stykker, hvis de er store. Flæk minimajs på langs. Skær tomater i kvarte, fjern kernerne og skær dem i tynde strimler. Brun strudsestrimler i olie i wok /pande ved høj varme et par min. under omrøring. Kom dem over på en tallerken. Rist sukkerærter og minimajs ca. 4 min. under omrøring. Tilsæt tomater og lad dem stege med et par min. Rør ris og hønsebouillon i og bring retten i kog. Bland strudsestrimler i og smag til med salt og peber. Server retten med mangochutney og soyasauce. |
|
Opskriften er vist 7739 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne