Gratineret hornfisk

Gratineret hornfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 hornfiskefileter
3 spsk.olivenolie
3 spsk.pesto
0.5 citron
3 skiverhvidt brød
2 spsk.olivenolie
50 g.blå Kornblomst
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fiskefileterne deles i to, krydres med salt og peber. Brødet smuldres og røres med olivenolie og citronsaft og blå Kornblomst. Panade og pesto røres sammen og smøres hen over fisken. Læg fisken i et ildfast fad. Kom brødpanaden over og sæt fadet i ovnen ved 200° i 25 min. Server med masser af tomatsalat og pasta.

Tips:

Panade: dej af vand, smør, mel eller brød. Her er panaden lavet med olivenolie.





karakterer:
Opskriften er vist 9698 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu