Hornfiskesalat med asparges
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Kog hornfisken, til den er mør.
Den skal ikke spilkoge, men vandet skal blot skælve.
Kogetiden for en hornfisk er ca. fem minutter, hvorefter fisken hviler i kogelagen i 10 minutter.
Pil skindet af og løft kødet af de grønne ben.
Pisk æggeblommen sej med salt og eddike og tilsæt langsomt olien under stadig piskning eller blendning.
Når mayonnaisen er tyk, blandes den op med cremefraiche til en passende konsistens, og dressingen smages til med sennep, kapers, hakket dild, salt og peber.
Fisken deles i mindre stykker og vendes i dressingen.
Enderne brækkes af aspargesene, og de koges i saltet vand i 3-5 minutter afhængigt af tykkelsen.
Overhældes straks med isvand og duppes tørre i viskestykker.
Blandes med fiskesalat og anrettes på fade eller portioneres på tallerkener med skyllet, afduppet salat.
|
|
Opskriften er vist 10769 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne