Hornfiskesalat med asparges

Hornfiskesalat med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1200 g.hornfisk med ben og skind eller 800 g. filet
1 pasteuriseret æggeblomme
0.5 tsk.salt
1 tsk.citronsaft
1 dl.vindruekerneolie (eller anden neutralt smagende olie)
3 dl.creme fraiche 18 %
1 tsk.fiskesennep
3 spsk.kapers
1 bdt.dild
 salt
 peber
2 bdt.grønne asparges
1 krølsalathoved
 
Opskrift:
Kog hornfisken, til den er mør. Den skal ikke spilkoge, men vandet skal blot skælve. Kogetiden for en hornfisk er ca. fem minutter, hvorefter fisken hviler i kogelagen i 10 minutter. Pil skindet af og løft kødet af de grønne ben. Pisk æggeblommen sej med salt og eddike og tilsæt langsomt olien under stadig piskning eller blendning. Når mayonnaisen er tyk, blandes den op med cremefraiche til en passende konsistens, og dressingen smages til med sennep, kapers, hakket dild, salt og peber. Fisken deles i mindre stykker og vendes i dressingen. Enderne brækkes af aspargesene, og de koges i saltet vand i 3-5 minutter afhængigt af tykkelsen. Overhældes straks med isvand og duppes tørre i viskestykker. Blandes med fiskesalat og anrettes på fade eller portioneres på tallerkener med skyllet, afduppet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 10766 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu