Hornfisk i tomatsauce

Hornfisk i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
170 g.hornfisk
250 g.champignon
1 ds.hakkede tomater
2 tsk.estragon
 
Opskrift:
Læg fisken i et ildfast fad, champignon skæres i skiver og lægges over fisken. Tomaterne krydres med estragon, salt og peber og hældes over. Sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 10220 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu