Hornfisk i tomatsauce
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Læg fisken i et ildfast fad, champignon skæres i skiver og lægges over fisken.
Tomaterne krydres med estragon, salt og peber og hældes over.
Sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C.
|
|
Opskriften er vist 10258 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne