Pollo alla Siciliana Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld mel, salt og peber i en plastikpose, kom kyllingelårene i et ad gangen og ryst posen.
varm olien op på en stegepande, svits de hakkede løg og heri kyllingerne (ca 10 min) Pres hvidløgene over panden, øs vinen over og drys med basilikum, kom de hakkede tomater ved med væde, drys med sukker. Rens peberfrugten og skær i halve ringe kom dem på panden til det øvrige, læg låg på og lad det simre i ca. ½ time, eller til kyllingen er mør( altid gennemstegt, altså klar kødsaft) smag til med salt og peber, servere grøn salat og brød til |
|
Opskriften er vist 16854 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne