Glutenfri vandbakkelser
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt af : lundgaard-kjoeller Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske til en jævn og klumpfri dej.
Tages af varmen og afkøles lidt, gerne i en røreskål.
Tilsæt æg lidt efter lidt. Rør med elpisker hver gang. Dejen kan evt. sættes på køl inden den sprøjtes ud. Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand. Bages ved 225 grader C. i alm. ovn. 25-30 minutter på midterste rille. Se ikke til kagerne de første 15 minutter. Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden. Vandbakkelserne kan hæve lidt skævt, hvis dette sker kan de rettes lidt til lige efter de bliver taget ud af ovnen. Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Så bliver de ikke bløde. |
|
Opskriften er vist 83437 gange,
og udskrevet 969 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-04-12 14:53:29 Perfekte vandbakkelser susanne - 2023-02-25 12:28:55 Super god opskrift - lykkes hver gang for mig. Søs - 2016-04-09 23:19:39 Super god opskrift! Jeg brugte 75 g. Rismel og 25 g. Havremel. Dejen blev en anelse tynd, men resultatet blev fint. Jeg tilsætter altid en knivspids bagepulver. De skal bages min. 35 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne