Oksemørbrad med flødeost og portvinssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Afpuds kødet og brun det af på panden. Skær en lomme fra den ene ende og næsten helt igennem.
Hak peberfrugt, champions og majs, og svits dem på panden, køl af og bland det med ost, æg og rasp. Fyld det i lommen. Sy eller luk med kødnåle. Stilles i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Sauce: Kog oksebouillon og portvin, og jævn det med melbolle. Smag til med salt og peber. Serveres med friske kogte grønsager samt evt. krydret kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 147429 gange,
og udskrevet 3833 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-10-25 18:39:52 Hvor meget portvin til soucen? anonym - 2011-03-07 11:51:30 Lyder som en virkelig lækker opskrift, dog vil jeg måske vælge at tage nogle rodfrugter, og smide i ovnen og lave til som garniture i stedet. Århuspigen - 2010-04-07 20:11:32 Er det lige meget om det er en lys eller mørk portvin man bruger til saucen? Varde - 2010-01-21 01:10:34 EN HIMMELSK OPSKRIFT, NEM OG GOD MED PORTVIN I STEGEN, HAR BRUGT DEN FLERE GANGE June - 2005-01-01 01:01:01 UHM - lækker opskift! Jeg lagde mørbraden på risten i ovnen og satte et fad med grøntsager nedenunder (se opskrift: "Helstegt oksemørbrad med honningglaserede urter". Vi fik mos af rodfrugter gratinerey i ovn som tilhør. Saucen var himmelsk :o) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det her er bare godt - et lille tip: Kom lidt portvin ved kødet mens det steger, det giver en fantastisk smag. Man kan også smage osten til med lidt frisk hakket chili. Mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne