Fyldt fasan med flødestuved kartofler
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Fasanen skylles og tørres. Parmaskinke og flæsk skæres i små terninger. Salvieblade hakkes fint og blandes med skinke, flæsk, salt og citronskal. Fasanen gnides indvendigt med salt, fyldes kommes i og fasanen syes til.
Ovnen stilles på 220 C. Olien varmes op på bradepanden, fasanen brunes på alle sider og lægges på ryggen. Spækskiver lægges over brystet. Fasanen steges på nederste rille i ovnen i 40 min, og dryppes jævnligt med vin og stegesky. 10 minutter før stegetiden er omme, fjernes spækskiverne. Serveres med flødestuvede kartofler og kantarelsauce, tyttebær og sherrymarinerede pærer. Sherrymarinerede pærer: Vand, sukker og kanel gives et opkog. Fjern kanelen og tilsæt sherry. Lad de halve, uskrællede pærer koge heri ved jævn varme i 2 min. Tag gryden fra varmen og lad pærerne køle af i lagen. Pres pærerne ned i lagen med en tallerken. Lad dem stå i køleskab til næste dag. Fordybningerne fra kernehuset fyldes med blåskimmelost. |
|
Opskriften er vist 23706 gange,
og udskrevet 846 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2010-01-11 17:14:20 Hvor er kantarelsaucen ???? dette er jo bare en kopi af en anden opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne