Canton Hotpot
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Indsendt : Red : |
|
|
Skær oksekødet og kyllingebrystet ud i tynde skiver og anret dem på seks tallerkener. Nip ærterne og læg dem på tallerkenerne med rejerne og de øvrige grønsager. Hæld kyllingefonden i en stor gryde med den hakkede ingefær og lad det simre i 15 minutter. Opblød nudlerne i varmt vand i 10 minutter, sigt dem og læg dem i en skål. Bland ingredienserne til bønnesaucen i en skål, tilsæt 2 spsk vand og fordel blandingen i seks små skåle.
Hæld kyllingefonden i fonduegryden, lad den koge op på komfuret og sæt den over på fyrfadet. Hver gæst benytter enten en fonduegaffel - eller bedre en lille kinesisk trådsigte og koger sin hotpot i fonden, hvorefter den dyppes i sovs, inden den spises. Når kød og grøntsager er spist, varmes nudlerne igennem i fonduegryden, og suppen fordeles mellem gæsterne i små skåle. |
|
Opskriften er vist 29350 gange,
og udskrevet 417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne