Rødbede-rejesuppe

Rødbede-rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Laura

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 rødbede
3 gulerødder
3 fedhvidløg
1 bioprimo krydderurtebouillonterning (eller friske krydderurter)
1 ds.flåede tomater
150 g.forkogte pillede rejer
2 spsk.karry
 salt
 peber
 
4 spsk.græsk yoghurt 1.0 %
 revet peberrod
 Frisk grønt så som persille- skvalderkål løgtoppe eller andet
 
Opskrift:
Skær rødbeden i tern, læg den i en gryde, hæld vand på til den er dækket, og kog den mør. Tag rødbedestykkerne op og gem dem til senere. Skær gulerødderne i tern og put dem i rødbedevandet sammen med hvidløget og bouillonen. Hæld saften fra de flåede tomater i gryden, skær tomaterne i 3 stykker, og kom dem i også. Kog til gulerødderne er møre. Blend suppen jævn, og kom rejerne, rødbeden, karry, salt og peber i. Giv evt. suppen mere vand, og smag den til.

Snit det grønne, og bland i yoghurten sammen med peberroden. Fordel suppen på tallerkenerne, og kom en klat af yoghurtblandingen oven på.

Tips:

Fedtfattig. Syre/base afstemt.

Kan serveres som både forret og hovedret





karakterer:
Opskriften er vist 11511 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu