Rødbede-rejesuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Laura Indsendt : Red : |
|
|
Skær rødbeden i tern, læg den i en gryde, hæld vand på til den er dækket, og kog den mør.
Tag rødbedestykkerne op og gem dem til senere.
Skær gulerødderne i tern og put dem i rødbedevandet sammen med hvidløget og bouillonen.
Hæld saften fra de flåede tomater i gryden, skær tomaterne i 3 stykker, og kom dem i også.
Kog til gulerødderne er møre.
Blend suppen jævn, og kom rejerne, rødbeden, karry, salt og peber i.
Giv evt. suppen mere vand, og smag den til.
Snit det grønne, og bland i yoghurten sammen med peberroden. Fordel suppen på tallerkenerne, og kom en klat af yoghurtblandingen oven på. Tips: Fedtfattig. Syre/base afstemt. Kan serveres som både forret og hovedret |
|
Opskriften er vist 11511 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne