Kyllingelår med bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt : |
|
|
Flå/skær forsigtigt skindet af lårene.
Krydr med peber på hele låret.
Vikle en skive bacon om underlåret.
Skær et par snit i overlåret og krydr med salt og masser af paprika og pensel rigeligt med olie.
Lægges på en rist og sættes i en kold ovn. Skru op på 180 gr.
og lad lårene få ca. 1 time.
Tjeck om kødsaften er klar.
Tips: Kan serveres med karfoffelgratin som er lavet af kartofler, hk. løg, salt og peber og et par smørklatter. Ikke nok med det smager godt det ser også godt ud! |
|
Opskriften er vist 20704 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne