Hvidkålssalat med druer, nødder og persille
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Mads Indsendt : Red : |
|
|
Hak hvidkålen fint, halvér druerne og hak hasselnødderne let. Bland de tre ting sammen i en salatskål.
Hak persillen og bland den med olivenolie, citronsaft. Du kan med fordel bruge en el-hakker, fx den type der ofte følger med en stavblender. Smag til med lidt sukker/honning og salt og en anelse peber. Blandingen skal være lidt grødet, men er den alt for tyk så spæd evt. op med 1 spsk saft, cranberryjuice el. lign. Rør persilleblandingen i salaten og bland godt. Tips: Opskriften giver nok salat til fire serveringer, men udgør salaten hovedparten af tilbehøret rækker den kun til 2-3. |
|
Opskriften er vist 18187 gange,
og udskrevet 793 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-28 13:39:55 Det er også lækkert at riste hasselnødderne! Mads - 2005-01-01 01:01:01 I sæsonen kan man med fordel lade sommerkål eller spidskål erstatte hvidkål i opskriften! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne