Spaghetti carabonara
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog.
Spaghettien brækkes i små stykker og tilsættes i det kogende vand. Spaghettien koges i (se på pakken).
Baconternene svitses i en pande med høj kant eller i en gryde.
Spaghettien (uden vand) tilsættes, og der røres godt rundt.
Æg, fløde, salt, peber og parmesanost røres sammen og hældes over spaghettien og bacon.
Det hele røres godt sammen og varmes igennem i 10-15 minutter.
Tips: Man kan putte 1 tsk basilikum og lidt citronsaft i. |
|
Opskriften er vist 25122 gange,
og udskrevet 840 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (39 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-13 18:20:20 du giver den for meget varme når sovsen og pastaen røres sammen. ninna - 2012-07-10 13:02:47 smager godt, men hvad gør jeg forkert den gryner eller skilder?. Miki - 2009-05-30 12:45:49 det smager os godt med løg i syntes jeg (: Annette - 2005-01-01 01:01:01 Det var en rigtig succes, det smagte rigtig godt...... vi var 5 mand til aftensmad og alle kunne li' det.... Monica - 2005-01-01 01:01:01 den er bare super!!! Og rigtig nem at lave Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Kanon opskrift, prøv mælk i stedet for fløde, smager mindst lige så godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne