Rensdyr gryderet
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren Oprindelsesland : Grønland Indsendt af : K. Siegstad Indsendt : |
|
|
Rensdyrkødet skæres i skiver. Karry svitses i olie, derefter tilsættes rensdyrkødet og svitses med videre mens man rører i 5 min. Tilsættes bouillon, og simre lidt i 5-10 min.
10 min før servering tilsættes fløde og hakkede løg. Serveres med ris.
|
|
Opskriften er vist 31448 gange,
og udskrevet 652 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-18 09:56:06 Jeg er også ude efter viden om hvor man kan købe rensdyr kød, i alle former. Gerne i KBH. Tak. Katja - 2012-01-03 01:21:47 Er der nogen der tilfældigvis ved hvor man kan få det her lækre kød i DK gerne i København ?? Vi er blevet helt vilde med det siden vi var et smut i Lapland. Takker for tips på forhånd :) K. Siegstad - 2005-01-01 01:01:01 Skal skæres i pålægstyndeskiver |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne