Pølsehjul
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Rul pølsen i en fast spiral og skub derefter 12-14 pinde ind til midten med regelmæssige mellemrum, de skal side som egerne på et hjul.
Stil hjulet i køleskabet indtil festen begynder.
Til saucen steger du løg og hvidløg i smørret i 6-7 minutter, indtil de er bløde og let brunede. Tilsæt tomatketchup, chilisauce, citronsaft og lad det simre i 3 minutter, indtil blandingen er ret tyk. Smag til med salt og peber. Hvis du har mulighed for det lægger du pølsehjulet i en hængslet rist og lægger den på grillen, når kullene har nået medium varme. Lad den stege i 30 minutter og vend ofte, indtil hjulet er let brunet og gennemstegt. Flyt det over på et stort fad eller et skærebræt og dæk det med den krydrede tomatsauce og et drys med hakket persille. Skær hjulet i både mellem hver pind og server med masser af sprødt brød. |
|
Opskriften er vist 17769 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne