Pølsehjul

Pølsehjul, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.75 g.cumberland pølse i en lang længde
1 stort løg hakket meget fint
2 fedknust hvidløg
25 g.smør
6 spsk.tomatketchup
6 spsk.sød chilisauce
1 spsk.friskpresset citronsaft
 salt
 friskkværnet sort peber
1-2 spsk.hakket frisk persille
 
12-14 25 cm tynde metalpinde eller bambusspid lagt i blød 30 minutter
 
Opskrift:
Rul pølsen i en fast spiral og skub derefter 12-14 pinde ind til midten med regelmæssige mellemrum, de skal side som egerne på et hjul. Stil hjulet i køleskabet indtil festen begynder.

Til saucen steger du løg og hvidløg i smørret i 6-7 minutter, indtil de er bløde og let brunede. Tilsæt tomatketchup, chilisauce, citronsaft og lad det simre i 3 minutter, indtil blandingen er ret tyk. Smag til med salt og peber.

Hvis du har mulighed for det lægger du pølsehjulet i en hængslet rist og lægger den på grillen, når kullene har nået medium varme. Lad den stege i 30 minutter og vend ofte, indtil hjulet er let brunet og gennemstegt.

Flyt det over på et stort fad eller et skærebræt og dæk det med den krydrede tomatsauce og et drys med hakket persille. Skær hjulet i både mellem hver pind og server med masser af sprødt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 17769 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu