Lammekød i ratatouille
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Skær auberginen i skiver og læg dem i en sigte med salt imellem.
Skær løgene i både og hvidløgsfedene i skiver. Skær peberfrugter og courgette i terninger. Steg løg, peberfrugt og courgette i lidt olie i en tykbundet gryde over svag varme. Skyl saltet af aubergineskiverne, tør dem og skær dem i mindre stykker. Kom aubergine og hvidløg i gryden og lad det stege med. Vend tomater med væde, vin og rosmarin i og lad det koge færdigt ca 5 minutter. Skær lammekødet i terninger. Krydr dem med salt og peber og steg dem nogle minutter på hver side. Kødet skal stadig være rosa indvendigt. Vend kødet i ratatouillen og lad det koge et par minutter. Server kogte, hvide bønner eller kartofler til. |
|
Opskriften er vist 9322 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne